Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 17:33

Τσάλμας–Αργυρίου: Ψέματα τα όσα γράφονται | Ξεκαθαρίζει ο Φώσκολος

Γιάννης Τσάλμας, Δημήτρης Αργυρίου και Γιώργος Φώσκολος ξεκαθαρίζουν τα περί μεταγραφής των δύο – Μεταγραφές υπόσχεται ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου. Γιάννης Τσάλμας, Δημήτρης Αργυρίου και Γιώργος Φώσκολος ξεκαθαρίζουν τα περί μεταγραφής των δύο – Μεταγραφές υπόσχεται ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου.

Πολύς ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες όσον αφορά την ενδεχόμενη διπλή μεταγραφή του ΑΟΣ (Τσάλμας-Αργυρίου). Οι δύο παίκτες, σε δηλώσεις που έκαναν στο sportcyclades.gr, τόνισαν ενοχλημένοι από τα όσα γράφονται, καθώς όπως είπαν απλές συζητήσεις, προεξοφλήθηκαν και μετατράπηκαν σε «οριστικές συμφωνίες», πράγμα που φυσικά δεν υπάρχει. Πάντως και οι δύο παίκτες επιβεβαίωσαν τις επαφές που έχουν γίνει, αλλά μέχρι εκεί, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν.

Δεν έχω κλείσει πουθενά

Αυτός που φάνηκε περισσότερο πειραγμένος είναι ο Γιάννης Τσάλμας, καθώς όπως τόνισε, ενώ είχε πρόταση και από άλλη συριανή ομάδα, θεωρεί τιμητική αυτή του ΑΟΣ, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι τελειωμένο:

«Ο ΑΟ Σύρου ήταν η δεύτερη συριανή ομάδα που με πλησίασε και μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Ήδη έχω μιλήσει 2-3 φορές στο τηλέφωνο με τον Πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο, ψάχνοντας τον τρόπο που θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε, αφού για να αγωνιστώ σε μία ομάδα εκτός Μυκόνου θα πρέπει πρώτα να διευθετήσω κάποια προσωπικά μου ζητήματα. Όμως απορώ πραγματικά πως γράφονται κάποια πράγματα που δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία με καμία ομάδα, παρά μόνο κάποιες συζητήσεις όπως προείπα. Προσωπικά θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και εφόσον ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες θα κάνω την επιλογή μου».

Μία φορά μιλήσαμε… απορώ

Ο Δημήτρης Αργυρίου είπε ότι έμεινε έκπληκτος όταν διάβασε τα περί συμφωνίας του με τον ΑΟ Σύρου, καθώς όπως τόνισε υπάρχει μόλις μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΑΟΣ, η οποία κρίνεται περισσότερο αναγνωριστική. «Με τον ΑΟ Σύρου και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κύριο Γιώργο Φώσκολο έχω μιλήσει μόλις μία φορά τηλεφωνικά. Μου πρότεινε συνεργασία και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μία άλλη φορά. Ξαφνικά σήμερα διάβασα πως εγώ έχω συμφωνήσει με τον ΑΟΣ, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ανοικτός σε προτάσεις και θα με ενδιέφερε το ενδεχόμενο μίας τέτοιας συνεργασίας, ωστόσο τα όσα γράφονται είναι ανακρίβειες από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχω μιλήσει καν για τα βασικά».

Πάντως ότι και να γίνει τελικά η περίπτωση του Δημήτρη Αργυρίου φαντάζει ακόμη δυσκολότερη για τον ΑΟΣ, καθώς ο παίκτης έχει υπογράψει στην ομάδα του χωριού του, τον Πρόδρομο Τρικάλων, πράγμα που σημαίνει ότι, για να πάρει μεταγραφή θα πρέπει η ΕΠΟ να αλλάξει τον ισχύοντα κανονισμό περί μεταγραφών.

Τους θέλουμε

Φυσικά από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν θα μπορούσε να λείψει η τοποθέτηση του επίσημου ΑΟΣ, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τους δύο παίκτες, αλλά και να μιλά γενικότερα για την ενίσχυση που θα επιχειρηθεί στην ομάδα. «Επιβεβαιώνω την επαφή που έχουμε με τους Γιάννη Τσάλμα και Δημήτρη Αργυρίου, οι οποίοι είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και θα μας ενδιέφερε να συνεργαστούμε. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία, καθώς θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα που θα έρθουν στην ομάδα μας και να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, όσον αφορά τα προσωπικά τους».

Ερωτούμενος αν οι ομάδα του έχει κάνει επαφή με άλλους παίκτες, καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος είναι αυτός που ως γνωστών μεριμνεί για τις μεταγραφές (φωτογραφίζοντας τις περιπτώσεις Μανουδάκη – Αναγνωστόπουλου), είπε: «Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα. Δεν σας κρύβω ότι δίνουμε ένα προβάδισμα στην απόκτηση συριανών ποδοσφαιριστών και θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά δεν θα επαναπαυτούμε… εξετάζουμε ήδη πολλές περιπτώσεις, καθώς οι πορεία της ομάδας και η φερεγγυότητα έχει φέρει στα γραφεία μας πολλές προτάσεις, τις οποίες και εξετάζουμε προσεκτικά. Δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο, εμείς αυτό που θα κάνουμε σε συνεργασία με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο είναι να ιεραρχήσουμε τις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν, όπως και τις προτάσεις που έχουμε και στο τέλος να αποκτήσουμε τρεις (3) ποδοσφαιριστές που θα δώσουν περισσότερη δύναμη στην ομάδα μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares